Ημερομηνία καταχώρησης: 04 2013
Κατηγορία: Κατοικίες

Γαλήνια κατοικία σε λόφους της Κορέας

Αυτή η κατοικία, δημιουργία του Studio Gaon, είναι χτισμένη στους ηλιόλουστους λόφους της Κορέας και στεγάζει μια οικογένεια που αγωνίστηκε όλη της τη ζωή για τα κοινωνικά κινήματα και επέλεξε να ξεκουραστεί, μαζί με τους υπερήλικες γονείς του ζευγαριού, σε αυτό το γαλήνιο τοπίο.

Με τρεις γενιές κάτω από μια σκεπή, η διαρρύθμιση του σπιτιού ευνοεί την ισορροπία της ιδιωτικής ζωής του καθενός, όπως και η τοποθεσία του που είναι απομακρυσμένη από άλλα σπίτια. Η τοποθέτηση μεγάλων παραθύρων επιτρέπει την απόλαυση του κατάφυτου τοπίου από μέσα, ενώ η παρουσία μιας πηγής νερού και ενός μικρού ποταμού επιτείνουν την ξεκούραση και τη γαλήνη, κάτι που ήταν απαραίτητο σε μια οικογένεια που πάντα πολεμούσε για την κοινωνία και ακόμα το κάνει όποτε της δοθεί η ευκαιρία.

house on the hill 6.jpg

blog comments powered by Disqus
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ
Εγγραφείτε & καταχωρήστε
την επιχείρηση σας
Κατά τη γνώμη σας, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η διακόσμηση ενός καταστήματος στην επιτυχή πορεία του?