Ημερομηνία καταχώρησης: 06 2013
Κατηγορία: Κατοικίες

Ιδιαίτερη ανακαίνιση κατοικίας του 1965

Η ανακαίνιση αυτού του ράντσου έγινε από την εταιρεία Marcus & Willers, ύστερα από την πρόταση της οικογένειας που κατοικεί εκεί. Η πρόσοψη έμεινε απείραχτη, κρατώντας το χαρακτήρα του χώρου, με κάποιες προσθήκες όπως υπνοδωμάτιο, χώρο στάθμευσης, βιβλιοθήκη, καλώδια και υδραυλικά σε όλο το σπίτι, αλλά και ένα σύστημα θέρμανσης που τοποθετήθηκε στο πάτωμα. Επίσης, αντικαταστάθηκαν τα ξύλα στις εξωτερικές βεράντες.

Ο εξωτερικός χώρος άλλαξε τελείως, θυμίζοντας περισσότερο ένα εξοχικό σπίτι, καθώς βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, σε μια ακτή της Καλιφόρνια. Μια πισίνα και συστήματα σκίασης τραβούν την προσοχή. Οι μεγάλοι χώροι και η εκτενής χρήση του ξύλου δημιουργούν αίσθημα γαλήνης και ξεκούρασης σε αυτή την όμορφη κατοικία.

Home makeover 8.jpg

blog comments powered by Disqus
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ
Εγγραφείτε & καταχωρήστε
την επιχείρηση σας
Κατά τη γνώμη σας, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η διακόσμηση ενός καταστήματος στην επιτυχή πορεία του?