Ημερομηνία καταχώρησης: 05 2013
Κατηγορία: Κατοικίες

Κατοικία για δύο λάτρεις των βιβλίων

Ένα ζευγάρι που αγαπάει τα βιβλία ζήτησε από την DeForest Architects να τους ανακαινίσει το σπίτι, δίνοντας τη δυνατότητα στο φυσικό φως να διαχέεται παντού. Το Book House είναι το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς, όπου βιβλιοθήκες και καθιστικά κυριαρχούν σε όλο το χώρο. Πολλά παράθυρα και πόρτες ανοίγουν το σπίτι στον εξωτερικό χώρο, όπου ένας κήπος και μια βεράντα με θέα στη λίμνη Washington βοηθούν τα ευχάριστα συναισθήματα και την θετική σκέψη.

Ο εσωτερικός χώρος χαρακτηρίζεται από τα γήινα και ουδέτερα χρώματα, όπως και τη λιτή του διακόσμηση. Με τα περισσότερα δωμάτια να είναι σχεδιασμένα για διάβασμα και το φυσικό φως να βρίσκεται παντού, είναι σίγουρα χαρά για κάθε λάτρη των βιβλίων να ξυπνάει σε αυτό το περιβάλλον.

House for book lovers 10.jpg

blog comments powered by Disqus
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ
Εγγραφείτε & καταχωρήστε
την επιχείρηση σας
Κατά τη γνώμη σας, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η διακόσμηση ενός καταστήματος στην επιτυχή πορεία του?